• 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Αγαπητοί γονείς

       Από την αρχή της φετινής χρονιάς ,το ενδιαφέρον των μαθητών του Σχολείου μας για συμμετοχή σε εικαστικές δημιουργίες ήταν αξιοσημείωτο! Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στην ανάγκη των παιδιών μας για δημιουργική έκφραση ,αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σαν Σχολείο στους παρακάτω διαγωνισμούς:

1.Διαγωνισμός του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με θέμα «δες το ειδώλιο αλλιώς», όπου είχαμε 128 συμμετοχές .Περιμένουμε αποτελέσματα!

2.Διαγωνισμός του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου με θέμα την «Εργατική Πρωτομαγιά» ,όπου συμμετείχε όλο το Σχολείο και κερδίσαμε Α? και Β? Βραβείο καθώς και πολλές διακρίσεις !Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κέρδισαν!

3.22ος Διεθνής Διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Αυτό είναι το Μεξικό μου», όπου μας προσκαλούν το Υπουργείο Εξωτερικών του Μεξικό και το Ινστιτούτο Μεξικανών του Εξωτερικού .Οι διαστάσεις των έργων πρέπει να είναι 30×30 cm.Τα έργα πρέπει να σταλούν έως τις 11-5.

4.Διεθνής Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα «Αγαπώ τη φύση» ,με οργανωτές Aegean Arts International Festival Επισκοπής και Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ .Οι διαστάσεις των έργων πρέπει να είναι 35x50cm και τα έργα πρέπει να σταλούν έως τις 31-5.

5.8η Biennale Παιδικής ζωγραφικής με θέμα «με γεύσεις και με χρώματα» ,με οργανωτές το Μουσείο και την Ακαδημία Παιδικής Τέχνης .Οι διαστάσεις των έργων πρέπει να είναι 45x45cm και τα έργα θα σταλούν έως τις 30-5.

6.Διαγωνισμός γλυπτικής με θέμα τα γλυπτά της Ναταλίας Μελά που διοργανώνει το Ιστορικό Μουσείο Ηρακλείου. Τα έργα πρέπει να σταλούν έως την 1-6.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που αποφάσισαν να συμμετέχουν στους παραπάνω διαγωνισμούς και να εκθέσουν ένα κομμάτι από την ψυχή τους με τα έργα τους!!!

Η καθηγήτρια των Εικαστικών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου ,Μαλβίνα Λεντύκ .

Τα σχόλια είναι κλειστά.