• 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Δράση αλληλεγγύης για το παιδικό χωριό SOS

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου με τη βοήθεια των γονέων και των μαθητών/τριών έφτιαξαν πασχαλινές λαμπάδες για τα παιδιά του σχολείου και τους μικρούς φίλους που υποστηρίζονται από το παιδικό χωριό SOS Κρήτης. Μία σημαντική δράση αλληλεγγύης, δημιουργίας, χαράς και προσφοράς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απρίλιου στο χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. 

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου με τη βοήθεια των γονέων και των μαθητών/τριών έφτιαξαν πασχαλινές λαμπάδες για τα παιδιά του σχολείου και τους μικρούς φίλους που υποστηρίζονται από το παιδικό χωριό SOS Κρήτης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση αγαθών για το παιδικό χωριό SOS, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά-καθαριστικά, σχολικά είδη κ.α. Ο Σύλλογος πρόσφερε σ? όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο του σχολείου λαμπάδες με τα υλικά για το στολισμό τους, καθώς και κεράσματα για όλους.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες για όλα τα παιδιά όπως παιχνίδια σκακιού, επιτραπέζια παιχνίδια, χορός και μουσική. 

Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί όλους όσους αφιέρωσαν το Κυριακάτικο πρωινό τους για να προσφέρουν ένα χαμόγελο ευτυχίας στα παιδιά του παιδικού χωριού SOS Ηρακλείου. 

Όσοι γονείς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν την Κυριακή, αλλά και όσοι όλοι επιθυμούν και θέλουν να κάνουν τις δωρεές τους για το παραπάνω σκοπό, μέλη του συλλόγου θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη τις πρωινές ώρες στο χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου μέχρι την Τρίτη 4 Απρίλιου. 

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.