• 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

7η ΥΠΕ Κρήτης:Δύο σημαντικές τηλεφωνικές γραμμές για τον κορωνοϊό

7η ΥΠΕ Κρήτης: Δύο σημαντικές τηλεφωνικές γραμμές για τον κορωνοϊό

κορωνοϊός Ελλάδα

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, θέτει σε λειτουργία από τη  Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 και για όσο διάστημα χρειαστεί δύο τηλεφωνικές γραμμές, συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Η πρώτη από αυτές, με αριθμό κλήσης 2813404427, αφορά στα άτομα που νοσούν από το νέο κορωνοϊό, τα οποία τίθενται σε κατ? οίκον απομόνωση, το οικογενειακό τους περιβάλλον και κάθε ενήλικα πολίτη που εμφανίζει αγχώδεις εκδηλώσεις και φοβίες λόγω της νόσου.

Η δεύτερη τηλεφωνική γραμμή, με αριθμό κλήσης 2813404426, αφορά στη συμβουλευτική και την ψυχολογική υποστήριξη γονέων παιδιών, εφήβων και νέων, που εμφανίζουν αγχώδεις εκδηλώσεις και φοβίες, λόγω του νέου κορωνοϊού.

Και οι δύο τηλεφωνικές γραμμές θα λειτουργούν καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, από τις 9.00 το πρωί έως και τις 21.00 το βράδυ, με τη συμβολή και υποστήριξη επαγγελματιών-λειτουργών ψυχικής υγείας της 7ης Κρήτης, καθώς και συνεργαζόμενων εθελοντών ιδιωτών (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχίατροι), οι οποίοι θα παρέχουν υποστήριξη σε συνανθρώπους μας που χρήζουν ανάγκης, λόγω της κρίσης που βιώνουμε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.