• 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Κυκλοφοριακό Φιδάκι

Δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στα πλαίσια υλοποίησης της καμπάνιας TRAFFIC SNAKE GAME DELUXE EDITION

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να μεταφερθείτε στο ιστολόγιο όπου μπορείτε να πληροφορηθείτε αναλυτικά για τις δράσεις.

Επίσκεψη σε κατάστημα ποδηλάτων για την προώθηση του ποδηλάτου ως οικολογικού μέσου μετακίνησης (Αναφορά στην επίσκεψη αυτή και σχετικό φωτογραφικό υλικό υπάρχει στην Τηλεοπτική Εκπομπή ?EcoNews?)

Τηλεοπτική Εκπομπή ?EcoNews? όπου παρουσιάστηκε το βίντεο που αφορά τον τρόπο υλοποίησης του TRAFFIC SNAKE GAME καθώς και φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις στο σχολείο. Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε το βίντεο της εκπομπής.

EcoNews Part 1

EcoNews Part 2
Συμμετοχή σε διαγωνισμό του European School Radio με ραδιοφωνικό σποτ που προωθεί τις οικολογικές μετακινήσεις- Επίσκεψη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης για την ηχογράφηση του ραδιοφωνικού σποτ με τίτλο EcoMobility (Αναφορά σε αυτή τη δράση γίνεται στην τηλεοπτική εκπομπή ?Radio Days? (Μέρες Ραδιοφώνου). Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε την εκπομπή.

Τηλεοπτική Εκπομπή Radio Days-Μέρες Ραδιοφώνου

Επίσκεψη δύο κεραμοποιών στο σχολείο προκειμένου να βοηθήσουν τους μικρούς μαθητές να φτιάξουν το δικό τους πλακάκι με τον TRAVIS και τις οικολογικές μετακινήσεις που τους χάριζαν αυτοκόλλητα κατά τη διάρκεια του Traffic SNAKE GAME (Τηλεοπτική Εκπομπή The Kids? Voice ? Η Φωνή των Παιδιών)

Βίντεο με μαθητές της δευτέρας δημοτικού που τραγουδούν στα αγγλικά για τις οικολογικές μετακινήσεις και τις ζωγραφίζουν.(Τηλεοπτική Εκπομπή The Kids? Voice ? Η Φωνή των Παιδιών)

Δημιουργία αγγλικού τραγουδιού για τις οικολογικές μετακινήσεις από μαθητές της δευτέρας δημοτικού και σχετικές ζωγραφιές.(Τηλεοπτική Εκπομπή The Kids? Voice ? Η Φωνή των Παιδιών)

The Kids? Voice Part 1

The Kids? Voice Part 2

Τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο ?So many books, so little time? όπου μαθητές σε ρόλο δημοσιογράφων προτείνουν στους τηλεθεατές το αγγλικό βιβλίο The Lorax μεταφέροντας ένα οικολογικό μήνυμα σε όλους.

So many books, so little time

Επίσκεψη στο Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας (ΚΕΚΟΙΦ) -Τμήμα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων με μαθητές του σχολείου (Η τηλεοπτική εκπομπή Grandma, tell me a story- (Γιαγιά πες μου μια ιστορία), η οποία βασίστηκε στην επίσκεψη των μαθητών στο ΚΕΚΟΙΦ, προβλήθηκε τον Ιούνιο 2015 στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας Παναγίτσας Μασταμπά παρουσία του αρχιεπισκόπου Κρήτης) Πατήστε στα παρακάτω links για να δείτε τα σχετικά βίντεο.

Grandma tell me a story -Part 1

Grandma tell me a story -Part 2

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων στο Φεστιβάλ Αγγλικής Γλώσσας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015- Ημέρα της Γης- στη Δημοτική Αίθουσα Ηρακλείου ?Ανδρόγεω? με τη μορφή τηλεοπτικών εκπομπών. Οι προαναφερθείσες δράσεις σχετίζονται με το Traffic Snake Game που υλοποιήθηκε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου κατά το σχολικό έτος 2014-2015.

Υπεύθυνη Συντονισμού του Traffic Snake Game

Μαλαματένια Σταυρακάκη

Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας

Τα σχόλια είναι κλειστά.